Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Doktor Osmanović poručio da će i kao načelnik liječiti pacijente

Doktor Osmanović poručio da će i kao načelnik liječiti pacijente

SDP-ov kandidat za načelnika Općine Kalesija na predstojećim vanrednim izborima je dr. Muhamed Osmanović, specijalista za plućne bolesti, koji slovi kao izuzetan stručnjak u svojoj oblasti.

dr1Ako je i bilo onih koji su smatrali da je za dr. Osmanovića šteta da ide iz zdravstva, takvi mogu biti mirni. Naime, putem društvene mreže facebook dr. Muhamed Osmanović je poručio da neće ostaviti pacijente.

– Doktor je pristao biti kandidat za načelnika pod uslovom da zadrži dio radnog vremena u JZU Dom zdravlja Kalesija. Doktor neće ostaviti svoje pacijente, navedeno je na FB profilu Za Načelnika-doktor Osmanovic Muhamed.

Ne znamo da li ovaj profil vodi i uređuje sam dr. Osmanović ili je neko drugi zadužen za to, ali smo postavili pitanje: kad će dr. Osmanović raditi s pacijentima ako bude izabran za nacelnika?

– Ne možemo sad izdetaljisati puno, bilo bi neozbiljno i ne korektno reći tačne termine. Medutim, doktor će naći dnevne termine u toku sedmice, kako bi bio na raspolaganju svojim pacijentima, odgovoreno nam je.

Sudeći po komentarima i reakcijama Kalesijaca, ovaj potez dr. Osmanovića naišao je na odobravanja.

dr

About redakcija novina

Scroll To Top