Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Šta očekujete od novog načelnika Kalesije?

Šta očekujete od novog načelnika Kalesije?

Predizborna kampanja za izbor novog kalesijskog načelnika u punom je zamahu. Za građane Kalesije je važnije pitanje šta novi načelnik namjerava učiniti kako bi se napravio bolji ambijent za život građana, nego ko će to biti. Upravo zbog toga Udruženje građana „Korak“ Kalesija, zajedno sa portalima Kalesija online i Kalesijske novine pokreće anketu među Kalesijcima s pitanjem „Šta očekujete od novog načelnika“?

kandSvoje odgovore, prijedloge, sugestije, građani mogu slati porukom u inbox naše fbstranice ili na e-mail kalesijskenovine@gmail.com. Od građana se očekuje i traži da u svojim odgovorima budu nepristrasni, da njhovi odgovori ne bude navijački, da ne predstavljaju podršku bilo kom od kandidata.

Sve ozbiljne prijedloge, realno ostvarive i one koji su u ingerenciji Općine Kalesija, UG Korak će uvrstiti u dokument koji će ponuditi na potpisvanje obojici kandidata i njihovim strankama. U dokument će se uvrstiti i obećanja obojice kanidadata.

Kasnije ćemo pratiti realizaciju tih prijedloga i na taj način vršiti demokratski pritisak na novog načelnika kako bi ispoštovao ono što potpiše i obeća. Molimo vas da svoje odgovore, prijedloge i sugestije, uz obavezno navođenje imena i prezimena, što prije pošaljete na navedene adrese.

About redakcija novina

Scroll To Top