Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / NEON Televizija promoviše naše talente

NEON Televizija promoviše naše talente

Kalesijska lokalna televizija u kratkom periodu postala je gledana na području Kalesije. Svojim programom koji odstupa od onog „političkog“ zainteresovali su kako starije tako i one mlađe. Od četvrtka 26.marta ova televizija kreće sa emisijom „Naši talenti“ koja za cilj ima da prmoviše mlađe talante sa područja Kalesije, Živinica i Osmaka.

talenat mirza„Kroz ovu emisiju želimo da pokažemo da je naše područje bogato talentiranom djecom i da neki od njih nisu imali priliku da to predstave na nekim drugim televizijama. Evo sada imamo svoju televiziju i treba pokazati onu djecu koja imaju po dvadeset ili čak trideset medalja u svojim ormarima“, govori nam urednik emisije novinar Ramo Abidović.

Emisija će se emitirati četvrtkom u 19:00 sati, a među prvim gostima je talenatirani Mirza Mustafić kadetski reprezentativac BiH. Abidović za Kalesija online govori da će biti još talaneta poput Elme Mehmedović koja osvaja državna takmičenja u kick boxu, Huse Turića, Dženite Mehanović koja je prva djevojka koja se bavi hip-hopom u Kalesiji, te Delile Bajrić iza koje su mnogi humanitarni, učenički kao i drugi projekti i koja se ujedno bavi pisanjem poezije.

“Evo ja ovom prilikom pozivam i druge od 14 pa do 25 godina da se prijave. Ukoliko lijepo slikate, pišete pjesme, pjevate ili imate zapažene rezultate u sportu ili nauci obratite nam se putem e-maila ntv@neon.ba, pošaljite svoje podatke i svakako broj telefona na koji vas možemo kontaktirati”, ističe Abidović

About Dopisnik Kalesijskih

Scroll To Top