Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Velika podrška reprezentaciji iz Kalesije

Velika podrška reprezentaciji iz Kalesije

Rijeke navijača iz svih krajeva već se slijevaju prema Zenici. Naravno, kao i uvijek do sada, nezaobilazna je i grupa navijača iz Kalesije.

Njima je svejedno protiv koga se igra, protiv Španije ili Gibraltara, to je najmanje bitno, oni idu da navijaju za bh. reprezentaciju, za sve naše igrače, a ponajviše za svog Mireta, Malog Princa, Miralema Pjanića.

slika

Fahrudin Pjanić je bliski rođak našeg asa. Za njega je svaka utakmica veliki događaj. One su upisane u njegov kalendar korištenja godišnjeg odmora. Osim njega na put je sa sinom Davudom krenuo i Miralem ef. Pjanić, rođak, imenjak i prezimenjak našeg reprezentativca. Tu su još i Mirza, Kenan, Sanel, Zermin, Nedžad, Asmir, Nevres, Elmir, Mirnes, Refik, Ademir, Dževad, Enver… svi Pjanići. U njihovom mjesto rijetko koje muško je ostalo.

Tu su još i Mahir Huremović, Safet Ibrahimbegović, Jasmin Imamović, Mirza i Vedad Hamzić. Svi su ubijeđeni u visoku pobjedu izabranika Mehmeda Baždarevića. Očekuju da Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Kenan Kodro, uz asistencije Miralema Pjanića, izrešetaju mrežu vratara Gibraltara.

About redakcija novina

Scroll To Top