Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Zbog nevremena odgođeno 16. kolo Druge nogometne lige FBiH – Sjever

Zbog nevremena odgođeno 16. kolo Druge nogometne lige FBiH – Sjever

Ovog vikenda neće se igrati utakmice 16. kola Druge lige Federacije BiH – Sjever saznajemo od Muhameda Avdića, predsjednika Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Naime, zbog snijeg i lošeg vremena Ohran Smajlović, komesar za takmičenje Druge lige F BiH – Sjever, donio je odluku da se 16. kolo, koje se trebalo igrati sutra i prekosutra, prolongira za sedam dana.

fkbosna- Možda na terenima i neće biti snijega, ali su svi tereni previše raskvašeni i bili bi teški za igru. Na takvim terenima bi lahko moglo doći do povreda, a bili bi i potpuno uništeni. Mislim da je odluka je ispravna, kazao nam je Muhamed Avdić, predsjednik NS TK-a.

Drugu ligu F BiH – Sjever čine klubovi sa područja NS TK-a i NS Posavskog kantona.

U 16. kolu kalesijska Bosna će ugostiti na svom terenu “Slogu” iz Simin Hana, a tojšićka “Sloga” ide u goste “Bosni” iz Mionice. Parovi 16. kola: Radnik (Lipnica) – Ingram, Mramor – Prokosovići, Mladost (Puračić) – Odžak 102, Slaven – Priluk, Bosna (Kalesija) – Sloga (Simin Han), Rudar – Mladost (Malešići), Bosna (Mionica) – Sloga (Tojšići), Posavina 108 – Dizdaruša.

About redakcija novina

Scroll To Top