Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Ko su članovi novih privremenih upravnih i nadzornih odbora javnih ustanova u Kalesiji?

Ko su članovi novih privremenih upravnih i nadzornih odbora javnih ustanova u Kalesiji?

Na jučer održanoj 6. vanrednoj sjednici Općinskog vijeća Kalesija, nova većina smijenila je upravne i nadzorne odbore javnih ustanova čiji osnivač je Općina Kalesija, a imenovani su novi privremeni odbori.

vijece_1

Kada je u pitanju Centar za socijalni rad Kalesija za predsjednika i članove privremenog Upravnog odbora imenovani su Mehmed Suljkanović, Muhamed Majdančić i Izet Hadžić.

Za predsjednike i članove Upravnog odbora JU “Gradska biblioteka” Kalesija imenovani su Amel Trgovčević, Abdulah Suljkanović i Mehmed Hodžić.

Kada je u pitanju JU BKC “Alija Izetbegović” Kalesija, nova većina je izglasala predsjednika i članove u sastavu Zarka Zulić, Mersudin Arifović i Alija Džafić.

U JP “Vodovod i kanalizacija” imenovan je privremeni Nadzorni odbor u sastavu Dževad Hamzić, Izet Jajičević, Mirsad Džananović.

Nova većina u OV Kalesija imenovala je Nadzorni odbor i JP “Veterinarska stanica” Kalesija, Zuhra Selimović, Hidajet Sakić i Nermin Živčić.

Kada je u pitanju JZU Dom zdravlja Kalesija za predsjednika i članove privremenog Upravnog odbora imenovani su Asim Musić, Damir Husić i Melisa Suljkanović – Hodžić.

About redakcija novina

Scroll To Top