Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Kalesijske novine poklanjaju pet ulaznica za utakmicu BiH – Srbija

Kalesijske novine poklanjaju pet ulaznica za utakmicu BiH – Srbija

U četvrtak sa početkom u 17:00 sati na Gradskom stadionu u Kalesiji igra se prijateljska utakmica nogometnih selekcija BiH i Srbije, U-15.

Organizator utakmice je Nogometni savez TK, a zahvaljujući predsjedniku Muhamedu Avdiću, Kalesija je dobila priliku da se pokaže kao dobar domaćin. Inače ovo je drugi put da nogometna reprezentacija BiH igra na području Kalesije, prošle godine Tojšići su bili domaćin susreta također mlađih selekcija BiH i Srbije.

ulaznice-1

Uprava kluba se pobrinula da stadion bude spreman za odigravanje utakmice, a urađena je i ograda oko stadiona, uređene tribine, svlačionice i ograda na tribinama. Očekuje se do četvrtka i postavljanje novih stolica na stadionu.

Ulaznice za ovaj meč su od danas u prodaji i mogu se nabaviti u prostorijama FK Bosna Kalesija, a Kalsijke novine u saradnji sa organizatorima dobila je pet ulaznica koje poklanjamo vama.

Dovoljno je da nam u inboks pošaljete ime, prezime i broj telefona kao i da nabrojite najmanje tri igrača iz Kalesije koji su nastupali za neku od nogometnih selekcija BiH (A reprezentacija, U-21 reprezentacija, U-19 reprezentacija, U-17 reprezentacija)?

Imena dobitnika ćemo objaviti u srijedu…

About redakcija novina

Scroll To Top