Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / NAČELNIK SEAD DŽAFIĆ ODRŽAO SASTANAK SA MJEŠTANIMA DONJIH VUKOVIJA

NAČELNIK SEAD DŽAFIĆ ODRŽAO SASTANAK SA MJEŠTANIMA DONJIH VUKOVIJA

Načelnik Sead Džafić danas je primio grupu građana iz Donjih Vukovija koji su došli kako bi razgovarali o izboru Vijeća MZ, te kako bi upoznali načelnika sa projektima koje su započeli.

Načelnik je kazao da se neće mješati u izbor predsjednika Vijeća MZ , te da to treba da odrede mještani naselja u kojem žive, i da izaberu osobu koja će raditi u interesu svih.

Mještani ovog naselja su od načelnika tražili i da se uključi u pomoć u izgradnji puta u Jukanoviće dužine oko 200 metara koji vodi prema njihovim parcelama i imanjima, kao i puta u Herićima.

“Čim se završe izbori u MZ Vukovije Donje jer tako zakon nalaže, mi ćemo se uključiti i pomoći u skladu sa novcem koji imamo na raspolaganju i koji je planiran Budžetom za ovu godinu”, istakao je Džafić.

Načelnik je prisutne upoznao i sa projektima koji treba da počnu, a to je izgradnja puta Vukovije-Krivača, ali i početak radova na Domu kulture.

Sastanku su prisustvovali Nesib Jukanović, Nusret Herić, Mehmedalija Valjevac, Ismet Majdančić, Mirnes Jukanović, Refik Hercegovac i Jakub Husejnović.

About redakcija novina

Scroll To Top