Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Kultura / NEON Televizija organizuje izbor „Najbolje fotografije sa motivom ramazana“

NEON Televizija organizuje izbor „Najbolje fotografije sa motivom ramazana“

NEON Televizija u saradnji sa sponzorima organizira natječaj „Najbolja fotografija sa motivom ramazana“ , a pravo učešća imaju svi posjetioci našeg portala.

natjecaj

Svoje fotografije šaljite na e-mail adresu ntv@neon.ba do 15.juna do 20:00 sati. Glasanje počinje dan poslije odnosno od 16.juna kada će iste biti objavljene na našem portalu i facebook stranici, gdje će posjetioci moći svojim lajkovima da izaberu najbolju fotografiju.

Glasanje će trajati od 16. do 19.juna do 20:00 sati. Proglašenje pobjednika i uručenje nagrada obavit će se u BKC-u „Alija Izetbegović“ Kalesija 22.juna u 14:00 sati kada će biti i otvorena izložba pristiglih fotografija (20 najboljih fotografija).

Sve fotografije koje budu izložene u galerijskom prostoru BKC-a bit će prodavane i sav novac će biti usmjeren u humanitarne svrhe.

Da bi učestvovali u natječaju potrebno je da:
– Fotografija bude minimalne rezolucije 1920×1080 px
– Da je vaše vlasništvo i da ista nije ranije objavljena
– Minimalno obrađivana u editorima fotografija
– Da motiv bude ramazan

NEON Televizija je za pobjednike obezbjedila i vrijedne nagrade, a svim učesnicima će biti uručene i zahvalnice. Pobjednička fotografija će biti izrađena u dimenzijama 100×80 cm i ista će biti izložena u BKC-u “Alija Izetbegović” Kalesija.

Prilikom slanja fotografije potrebno je da navedete:

  • ime prezime
  • broj telefona
  • adresu stanovanja

About redakcija novina

Scroll To Top