Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Od 19:00 sati svaki dan na Neon Televiziji “Ramazanski program”

Od 19:00 sati svaki dan na Neon Televiziji “Ramazanski program”

Neon Televizija kao i prošle godine dosta pažnje posvetila je ramazanu, odnosno kreiranju “Ramazanskog programa”.

Naši gledaoci će od 19:00 sati imati priliku da pogledaju veliki broj sadržaja posvećenih mubarek ramazanu, tu će biti predstavljanje džemata Podrinja, Ramazanske priče o postu nekada i sada, ali i da pozitivne priče iz Podrinja o životu, povratku, vjeri, postu i porodici.

ramazanski

“Ove godine smo pažnju posvetili Podrinju i vjerujte da će naši gledaoci da uživaju u pričama koje smo snimili. Tu je svakako i predstavljanje džemata i prilika da naši gledaoci vide kako i na koji način žive povratnici u Zvorniku, Srebrenici, Bratuncu, u mjestima do kojih vode makadamski putevi i u kojima nema gradske vode i prodavnica”, govori nam glavni i odgovorni urednik Senad Salihović.

On ističe da će svakim danom biti sve više i više sadržaja, a planirano je da “Ramazanski program” traje tri sata i svako će naći sadržaj za sebe.

Ono što je novina u odnosu na prošlu godinu svakako je da će se Ramazanski program Neon Televizije moći pratiti i putem interneta, tako da će i oni u dijaspori imati priliku da prate naš program.

About redakcija novina

Scroll To Top