Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Završen natječaj sa motivom “Ramazan”, vi ste izabrali pobjednika

Završen natječaj sa motivom “Ramazan”, vi ste izabrali pobjednika

NEON Televizija je ovog ramazana pokrenula natječaj izbora najbolje fotografije sa motivom “Ramazana”, a pravo učešća su imali svi posjetioci našeg portala koji su poslali fotografije tražene rezolucije na e-mail ntv@neon.ba.

Svojim lajkovima vi ste izabrali pobjednika, a presijek smo napravili sinoć u 20:00 sati. Prvo mjesto po vašem izboru pripalo je Mirzi Kameriću koji je sakupio 1.711 lajkova.

natjecaj_1

Drugo mjesto pripalo je Paši Poljaković koja je sakupila 1.269 lajkova.

natjecaj_2

Treće mjesto zahvaljujući Vašim lajkovima pripalo je Emini Mešić iz Živinica koja je sakupila 1.247 lajkova.

natjecaj_3

NEON Televizija je za prva tri mjesta obezbjedila nagrade, a iste će im biti uručene u petak u 14:00 sati u galerijskom prostoru BKC-a “Alija Izetbegović” gdje će biti upriličena i izložba fotografija koje su pristigle na natječaj.

foto_natjecaj

Za sve učesnike obezbjeđene su i zahvalnice. Ovo je ujedno i poziv svima onima koji su poslali fotografije da dođu u petak u Kalesiju i da pogledaju izložbu fotografija.

Ono što je vrijedno pomena svakako je i informacija da će motivi sa fotografija koje ste poslali poslužiti kao inspiracijama slikarima u okviru “Kalesijske likovne kolonije” koja se svake godine održava u Kalesiji.

About redakcija novina

Scroll To Top