Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Reevidentiranje članova Stranke demokratske akcije Kalesija

Reevidentiranje članova Stranke demokratske akcije Kalesija

Obavještavaju se članovi i simpatizeri Stranke demokratske akcije Kalesija da je Povjereništvo SDA Kalesija, na sastanku održanom 5. Jula, utvrdilo krajnji rok za reevidentiranje članstva SDA Kalesija.

Krajnji rok za ovu aktivnost je ponedjeljak, 24. juli ove godine. Napominjemo da je reevidentiranje moguće obaviti lično kod povjerenika u mjesnim ograncima SDA ili lično u prostorijama Stranke demokratske akcije u Kalesiji svakim radnim danom od 10 do 18 sati.

Svi bivši i aktuelni članovi i simpatizeri SDA, ukoliko nisu popunili reevidentirane članske kartone, moraju isto učiniti do navedenog roka. Po isteku ovog roka biće zaključeni birački spiskovi članova SDA. U suprotnom, oni koji ne obave reevidentiranje, prema izbornim pravilima Stranke, neće moći birati ili biti birani na Izbornoj skupštini, odnosno predstojećim unutarstranačkim izborima koji će se održati nakon navedenog datuma.

Molimo sve članove i simpatizere SDA da ovu obavijest shvate ozbiljno i odgovorno, te da je učine dostupnom i drugima kako bi predstojeće prijevremene unutarstranačke izbore u OO SDA Kalesija što uspješnije realizovali.

About redakcija novina

Scroll To Top