Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Humanitarna organizacija “Help others” bajramskim paketićima obradovala članove Udruženja “Osmijeh nade”

Humanitarna organizacija “Help others” bajramskim paketićima obradovala članove Udruženja “Osmijeh nade”

Bajram je vrijeme darovanja, vrijeme kada više pažnje obraćamo na ljude oko sebe, na njihova osjećanja. Prve bajramske paketiće članovi Udruženja ” Osmijeh nade”Kalesija pred nastupajuće blagdane dobili su od Humanitarne organizacije “Help other”.

Mališani nisu krili sreću zbog paketića. Ono što njih najviše obraduje nisu materijalne stvari nego pažnja i ljubav koju im drugi poklanjaju, a oni vrate na svoj način, prekrasnim osmjesima i nemjerljivom količinom ljubavi.

” Lijepo je znati da nismo sami. Lijepo je znati da ima ljudi koji misle na nas, koji misle na našu djecu. Veliko hvala svim ljudima koji nam na bilo koji način pružaju podršku. Veliko hvala organizaciji “Help others” i gospodinu Dževadu Islamoviću”-kazala je dopredsjednica Udruženja “Osmijeh nade” Kalesija Amira Halilović.

Humanitarna organizacija “Help others” je organizacija koja se bori za siromašne, za samohrane majke, djecu, stara lica, bolesne.

 

About redakcija novina

Scroll To Top