Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Jovan Joco Jezdić od sinoć na slobodi

Jovan Joco Jezdić od sinoć na slobodi

Tridesettrogodišnji Jovan Joco Jezdić koji je u noći sa srijede na četvrtak u kalesijskim naseljima Jelovo Brdo i Gojčin izvršio više krivičnih djela, nakon saslušanja od strane policije pušten je na slobodu potvrđeno je za NTV iz izvora bliskih policiji.

Kako je rečeno u pratnji policije je prevezen u Pandure opština Osmaci gdje je nastanjen a stavljen je pod nadzor policije u Republici Srpskoj.

jovan_jezdic1-300x187On je prilikom ispitivanja priznao da je izvršio nekoliko krivičnih djela uključujući i tešku krađu. Podsjećanja radi Jezdić je u Jelovom Brdu zapalio vikendicu, drvnjak, autobus firme Bjeljevac te oštetio spomenik prvoj žrtvi agresije na ova naselja, zapalio šadrvan, a zatim se udaljio u pravcu Osmaka.

Njegovo puštanje na slobodu uznemirilo je mještane Jelovog Brda i Gojčina koji strahuju da bi Jezdić ili slični njemu mogli isto ponoviti. O svemu što se desilo Tužilaštvo TK je sačinilo Izvještaj, a Jovan Jezdić se tereti da je počinio KD paljevine u sticaju sa krivičnim djelima: Izazivanje opće opasnosti, Povreda mira pokojnika, Izazivanje rodonosne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti i Teške krađe.

About redakcija novina

Scroll To Top