Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Na društvenoj mreži facebook: Traži se vlasnik izgubljenih ovaca

Na društvenoj mreži facebook: Traži se vlasnik izgubljenih ovaca

Društvena mreža fejsbuk, osim za sklapanje poznanstava, ćaskanje, reklamiranja, može, između ostalog, poslužiti i u traženju izgubljenih ovaca. Naime, Emir Gazibegović iz Kalesije na svom fejsbuk profilu napisao je sljedeći status: „Ima li ko iz Kalesije, Prnjavora ili tu okolice da je izgubio ovcu i ovna nek se javi u inbox ili ako neko zna ko je izgubio nek se javi. P.S. Nije zafrkancija.“

Emir gazibegovic Iako je napisao da nije riječ o zafrkanciji, bilo je i šaljivih komentara. Tako je jedna njegova prijateljica pitala da li se radi o pečenim ovcama na ražnju.

Emir Gzaibegović nam je potvrdio da su u blizini njegove kuće zaista pronađeni ovan i ovca, te da je napisao status kako bi pronašao vlasnika.

– Pronašao ih je moj rođak Selver večeras, nedaleko od moje kuće. Smješteni su u štalu. Nadam se da će se vlasnik javiti, kazao nam je Emir Gazibegović.

 

Potez Emira Gazibegovića je za svaku pohvalu. Ostaje samo da si i mi nadamo da će i neko od čitalaca Kalesijskih novina pomoći da se pronađe vlasnik izgubljenih ovaca.

izgubljeni ovan

About redakcija novina

Scroll To Top