Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / SDA Kalesija: Pristupnice potpisali Asim Mehmedović, Izet Hadžić, Mugdim Bajrić, Asim Musić, Fadil Alić, Dževad Tosunbegović…

SDA Kalesija: Pristupnice potpisali Asim Mehmedović, Izet Hadžić, Mugdim Bajrić, Asim Musić, Fadil Alić, Dževad Tosunbegović…

Nakon Muje Mujkića, Nihada Hamzića, Rasima Omerovića, Šefika Imamovića i još nekih osoba, danas su u prostorijama SDA Kalesija pristupnice ovoj stranci potpisali i Asim Mehmedović, Izet Hadžić, Mugdim Bajrić, Asim Musić, Fadil Alić, Dževad Tosunbegović… Riječ je o ljudima koji su nekada bili na istaknuutim pozicijama i u Općini Kalesija i u SDA, a nakon toga su bili članovi drugih stranaka.

Fadil Alić, koji je na proteklim lokalnim izborima bio nosilac Nezavisne liste – Sead Džafić, istakao je zadovolljstvo što se vratio u SDA. Rekao je i da je to učinio zahvaljujući obećanju ministra Edina Ramića da će povesti SDA ka demokratizaciji.

Potpisivanju pristupnica, uz ministra Ramića, prisustvovao je i Elvir Huremović, svajetnik Bakira Izetbegovića, bošnjakog člana Predsjedništva BiH.

About redakcija novina

Scroll To Top