Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / H.O. “Help others” renovirala prostorije Udruženja “Osmijeh nade” Kalesija

H.O. “Help others” renovirala prostorije Udruženja “Osmijeh nade” Kalesija

Humanitarci okupljeni oko organizacije “Help others” na čelu sa Dževadom Islamovićem nekoliko puta do sada su pomagali članovima Udruženja “Osmijeh nade” Kalesija. Da misle na Udruženje i njegove članove pokazali su i ovih dana renovirajući prostorije u kojima borave. Mališani mnogo vremena provode u prostorijama Udruženja, pa će im od danas svakako biti udobnije provoditi vrijeme na radionicama koje njima mnogo znače.

” Humanitarna organizacija “Help others” i Dževad Islamović finansirali su uređenje naših prostorija što podrazumijeva krečenje, postavku novih plafonjera, novih polica, banera sa logom Udruženja. A finansirali su održavanje današnje radionice, uključujući ručak, sokove, kolače. Zahvalni smo pomenutoj organizaciji i Dževadu Islamoviću što misle na nas, na naše članove.”-kazala je dopredsjednica Udruženja “Osmijeh nade” Kalesija, Amira Halilović

Na današnjoj radionici u Udruženju “Osmijeh nade” Kalesija proslavili su renoviranje prostorija. Svoju sreću su iskazali i pjesmom.

Nove police  u Udruženju već krase medalje koje su osvojili mališani.

Prema riječima dopredsjednice Udruženja renovirane prostorije svakako će doprinijeti kvalitetu održavanja radionica ali još uvijek, nažalost postoji problem prostorija koje su male i svi članovi ne mogu biti na istoj radionici.

About redakcija novina

Scroll To Top