Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Proslava rođendana se pretvorila u tugu: U kalesijskom restoranu od posljedica infarkta preminuo Enver Baručić – Cija

Proslava rođendana se pretvorila u tugu: U kalesijskom restoranu od posljedica infarkta preminuo Enver Baručić – Cija

U subotu navečer (21.novembra) u TC Piemonte u centru Kalesija preminuo je Enver Baručić iz kalesijskog naselja Sarači.
Enver Baručić  – Cija jerođen  5. februra 1979.godine, a oženio se prije manje od godinu dana.
Uzrok njegove smrti je bio infarkt.

enver barucic infarkt
Enver Baručić je bio uposelnik firme UNIS TOK DOO, a uposlenici ove firme i prijatelji su se okupili u kalesijskom restoranu povodom proslave rođendana vlasnika firme, Seada Džafića.

36-godišnjak se samo preturio sa stolice, nakon čega je prebačen u Hitnu pomoć Kalesija, gdje je konstatovana smrt od posljedice srčanog udara.
Nakon što je ova vijest javljena u restoran gdje sje bilo rođendansko slavlje, isto je prekinuto, a Enverove kolege su bile u suzama.

“Enver je bio jedan od najveselijih osoba na rposlavi rođendana. Kada je pao sa stolice i odvezen u Hitnu, svi su mislili da se radi o gošenju hranom, i niko nije slutio šta se dešava. Kada su javili da je Enver preminuo, muzika i slavlje je prekinuto. Enver je bio svima drag, i zaista je ovo veliki gubitak, prije svega za njegovu porodicu, ali i za našu firmu” – govori Alma Džafić-Tarabić.

Prerana smrt Envera Baručića je iznenadile sve one koji su ga poznavali.
Komšije i prijatelji kažu da je bio momak za primjer, uvijek nasmijan i spreman pomoći svakome.

Dženaza i ukop Envera Baručića će biti obavljeni sutra (ponedeljak, 23.novembra), nakon što dva brata dođu iz dijaspore gdje se nalaze na privremenom radu.

Osim supruge i dva brata, iza Envera je ostala i majka. Njegov otac je također preminuo prije nego što je navršio 40 godina, a nedavno je preminula i njegova sestra.

 

About redakcija novina

Scroll To Top