Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Članovi BPS-a: Napuštamo BPS zbog neodgovorne politike i izjave Fejzulaha Mujanovića da simpatiše Dodika

Članovi BPS-a: Napuštamo BPS zbog neodgovorne politike i izjave Fejzulaha Mujanovića da simpatiše Dodika

Osuđujemo izjave Fejzulaha Mujanovića koji je gostovao u emisiji “Aktuelno” u Neon televiziji 27.03.2017.

Kao članovi BPS-a stidimo se lažnih i licemjernih izjava Fejzulaha Mujanovića. Gostujući u emisiji “Aktuelno” izrekao je mnogo gluposti i pokazao svoje licemjerstvo. Sramotno je da jedan učitelj i v.d predsjednik govori nepovezano i konfuzno, bez početka i kraja. Izjavio je da simpatise Dodika i da protiv njega nema ništa, a svi znamo da je Dodik najveći neprijatelj Bosne i Hercegovine.

Ne znamo da li je ovu izjavu čuo general Sefer Halilović, za kojeg je Fejzulah Mujanović rekao da bi skočio u hladnu Spreču. Sa ovim nepovezanim izjavama samo je dokazao da nije dorastao bilo kakovoj političkoj funkciji i tražimo da podnese ostavku i da se javno izvine građanima Kalesije.

Sramotno je da nam djecu uči osoba koja simpatiše Dodika. Kakvu li tek priču u učionicama priča našoj djeci. Da je nepovezano pričao govori i njegova izjava, da svaka stranka treba da stoji iza špekulacija o svojim članovima i vijećnicima.

Da je spreman odreći se i svoje vjere rekao je da je njegov Učitelj i IKONA predsjednik Regionalnog odbora BPS-a dr.Mirsad Selimović.

Svi koji su imali priliku gledati emisiju “Aktuelno” mogli su čuti ove izjave i jos mnogo drugih koje nemaju veze sa pameti i normalnim razmišljanjem.

U emisiji “Aktuelno” v.d. predsjednik BPS-a Fejzulah Mujanović je trebao pričati o PROGRAMSKIM CILJEVIMA BPS-a, IDEJAMA I VIZIJI kako da Kalesiju pokrenemo naprijed. Umjesto toga, on je opravdavao odluku vrha Stranke da BPS u Kalesiji treba djelovati kao OPOZICIJA i dodvoravao se i hvalisao predsjednika Regionalnog odbora.

Zbog loše politike koju vodi predsjednik Regionalnog odbora zajedno sa predsjednikom Općinske organizacije BPS-a, Fejzulahom Mujanovićem izražavamo nezadovoljstvo i napuštamo BPS.

Podržavamo rad Općinskog načelnika Seada Dzafića i vijećnike dr.Jasmina Osmančevića, Rašida Vildića i Semira Mujkanovića.

Javno napustamo BPS i to: Vildić Ibran, Vildić Ajša (kandidat sa liste za OV), dr.Sabit Mujkanović (kandidat sa liste za OV), Fadil Paloš (kandidat sa liste za OV), Alija Serdarević (kandidat sa liste za OV), Habibović Ibrahim (kandidat sa liste za OV), Džanić Rasim, Džanic Esed, Becirović Emina, Makalić Elmedin, Omerović Nedžad i mnogi drugi zajedno sa mjesnim ograncima Gojčin, Jelovo Brdo, Kalesija Centar, Prnjavor, Sarači, Rainci Donji, Vukovije Gornje, Seljublje, Zukići, Brda i Bulatovci.

Fejzulahu Mujanoviću poručujemo, nemoj skakat u hladnu Spreču slomit ćes vrat!!!!

About redakcija novina

Scroll To Top