Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Maskirana muška osoba napala djevojku u Prnjavoru nanijevši joj povrede

Maskirana muška osoba napala djevojku u Prnjavoru nanijevši joj povrede

U kalesijskom naselju Prnjavor za sada nepoznata muška osoba sa kapuljačom na glavi napala je dvadesetsedmogodišnju Selmu Tubić od koje je otuđio određenu količinu novca te mobilni aparat.

policija-300x215“Vraćala sam se sa posla autobusom i kao obično vozač mi stane ispred ulaza. Kada sam krenula prema kući čula sam  da neko trči prema meni i uhvatio me za kosu te pokušao je da mi otme torbu”, govori nam Selma Tubić.

Ja sam počela da vrištim, ali on nije odustajao. Udarao me i rukama i nogama jer je mislio da je u torbi novac od kladionice mislio je da isti nosim kući”, priča nam Selma.

selma

To je tvrdi ona trajalo nekoliko minuta a komšije su počele da izlaze iz kuća, a on je uspio da mi otme torbu i otrčao je prema apoteci “Os-Pharm” u Prnjavoru gdje ga je čekao neko sa crnim pasatom mislim da je bio “šestica”, a zatim su se polukružno okrenuli prema Tuzli.

Selma Tubić je zadobila povrede u predjelu stomaka te u predjelu glave. Cijeli slučaj je prijavljen kalesijskoj policiji.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova TK dobili smo informaciju da je prijava o ovom krivičnom djelu zaprimljena i da oni rade na pronalasku počinilica. Navodno postoji informacija da je napadač Tubićku pratio od Tojšića do kuće i da je to trajalo duže vremena jer je znao gdje živi i kada dolazi kući.

About redakcija novina

Scroll To Top