Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Prekid u Vukovijama: Igrači Bijeljevca napustili teren

Prekid u Vukovijama: Igrači Bijeljevca napustili teren

U okviru Treće lige TK grupa – Istok Krušik je, u subotu, na svom stadionu ugostio ekipu Bijeljevca iz Miljanovaca. Utakmica je prekinuta u 65. minutu igre, pri rezultatu 6:0 za domaćina. Naime, gosti iz Miljanovaca su napustili utakmicu jer  su bili nezadovoljni suđenjem tokom cijele utakmice, a žalili su se i na broj žutih kartona. krusik-300x225Prvi pogodak za domaće postigao je Emir Habibović iz slobodnog udarca. Na 2:0 u 27. minuti povisio je Semir Rožnjaković, a sedam minuta kasnije treći pogodak za Krušik postiže Mirnes Hukić.  Ovim rezultatom se otišlo i na odmor, a domaći su u 43. minutu promašili i penal. Neprecizan sa bijele tačke bio je Almir Mujkanović. I otvaranje drugog poluvremena pripalo je domaćima, a za 4:0 u 48. minuti pogađa Semir Rožnjaković. Nedugo nakon toga u listu strijelaca se upisuje i Semir Bukvar. Prije napuštanja terena od strane gostiju za 6:0 pogodio je treći put Semir Rožnjaković, koji je bi najbolji u timu Krušika.

Zbog napuštanja terena sasvim sigurno slijedi kazna za fudbalere Bijeljevca, a utakmica će biti registrovana postignutim rezultatom, dakle 6:0 za Krušik.

Bilo kako bilo, o svemu će odlučiti Nogometni savez TK, a na službenoj web stranici “Krušika” gostima iz Miljanovaca su poručili:“Očigledo komšije iz Miljanovaca više vole da ode ekipa sa druge opštine u veći rang. Poruka komšijama iz Miljanovaca: “Neke stvari se ne mogu kupiti novcem,treba nešto i na terenu”.

Kalesija.com

About redakcija novina

Scroll To Top