Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Bajramske čestitke SDA i SDP Kalesija

Bajramske čestitke SDA i SDP Kalesija

Bajramska čestitka SDA Kalesija:

Svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti, građanima Kalesije u domovini i dijaspori, upućujemo iskrene čestitke u povodu nastupajućeg Kurban-bajrama sa željom da ih provedu u krugu porodice i iskrenih prijatelja, lijepom raspoloženju i ugodnom ozračju.

Iskoristimo ove predstojeće bajramske dane da ojačamo naše međusobne, porodične, prijateljske i bratske veze, učvrstimo nadu u bolje sutra za našu Bosnu i Hercegovinu i nas u njoj, te oživimo sjećanja na najbolje sinove naše domovine koji nas životima zadužiše, a kojih se posebno sjećamo drugog dana Kurban-bajrama.

Bajram mubarek olsun !

—-

Četitka u povodu Kurban bajrama SDP Kalesija:

Općinski odbor SDP BiH Kalesija i predsjednik Dževad Hadžić, u povodu Kurban bajrama, svim građanima Islamske vjeroispovijesti upućuje iskrene čestitke sa željom da praznici budu vrijeme mira, zbližavanja, milosti i međuljudske tolerancije, a najviše od svega, da budu provedeni u dobrom zdravlju, porodičnom zajedništvu i plemenitom darivanju.

Neka Uzvišeni Allah ispuni naša srca i duše mirom, srećom, ljubavlju i zadovoljstvom a naše kuće Svojim rahmetom i bereketom. Da se u dobru ne osilimo, a u zlu ne pokleknemo!

Neka svima nama ovi dani budu prilika da obnovimo socijalnu osjećajnost koja je oduvijek bila prisutna u životu našeg čovjeka.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!
Dževad Hadžić – predsjednik OO SDP BiH Kalesija

About redakcija novina

Scroll To Top