Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Za uposlenike Općine Kalesija održano predavanje o uvođenju Standarda ISO 9001

Za uposlenike Općine Kalesija održano predavanje o uvođenju Standarda ISO 9001

Načelnik Kalesije Sead Džafić u više navrata kroz svoju predizbornu kampanju isticao je problem općinske administracije, odnosno njihov nerad. Obećao je da će to promjeniti i da će svaki uposlenik raditi u interesu građana.

Kako bi to postigao danas je u zgradi Općine održano i predavanje za sve uposlenike koje se tiče uvođenje Standarda ISO 9001, a prije samog predavanje prisutnima se obratio sam načelnik Sead Džafić.

“Ovo je početak novog rada u našoj Općini. Svaki od radnike proće proces certificiranja i tačno će se znati koliko i šta koji uposlenik može uraditi. Općina Tešanj, Stari Grad, Ilidža i druge općine su to davno uvele za svoje uposlene, a u narednih šest mjeseci ili godinu to ćemo uraditi i mi”, kazao je načelnik Džafić.

iso_uposlenici1

Predavanje za usposlenike Općine Kalesija održao je dugogodišnji načelnik Tešnja Fuad Šišić koji iza sebe ima velike rezultate ostvarene u administraciji koja je jedna od boljih u BiH.

Šišić je kazao da je bio uspješan načelnik samo iz razloga što je iza sebe imao radnike koji su prošli proces certificiranja i koji su znali šta trebaju raditi, tako da nije bilo “praznog” hoda.

On je kazao i da poznaje načelnika Seada Džafića te je ubjeđen da će i on biti uspješan načelnik kao što je i najbolji privrednik, koji je od UNIS TOK-a napravio firmu kojoj se dive i mnoge slične firme iz Evrope.

“Obećao sam da ću raditi u interesu građana, evo to i radim, rješavamo administraciju tako da će građanima biti lakše da dođu do nekog dokumenta”, istakao je Džafić za NEON Televiziju.

iso_uposlenici4

iso_uposlenici3

iso_uposlenici2

iso_uposlenici

About redakcija novina

Scroll To Top