Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Faris Hukić ponovo treba našu pomoć!!

Faris Hukić ponovo treba našu pomoć!!

Već ranije smo pisali da je Faris uspješno operisan na klinici u Istanbul, na žalost, patohistološki nalaz nije dobar te će Faris morati na dalje liječenje na klinici Acibadem u vidu hemoterapija i zračenja.  Naravno ni sada ne sumnjamo u humanost naših građana te se nadamo da će se potrebna sredstva i ovaj put skupiti u potrebnom roku.

faris

Apel za pomoć Farisovih roditelja prenosimo u cjelosti sa FB stranice namjenjene za pomoć malom Farisu:

“Dragi prijatelji!  Nedavno smo sa vama podijelili radosnu vijest da je Faris uspješno operiesan.  Svo ovo vrijeme smo čekali patohistološki nalaz za koji smo smatrali da će biti dobar. Ali nažalost rezultati tog nalaza nisu dobri, tako da je Farisu preporučeno dalje liječenje na klinici Acibadem u vidu hemoterapija i zračenja

Nažalost to zahtjeva nova finansijska sredstva u visini od 100 000 eura u narednih 6 mjeseci. Tako da smo primorani ovaj apel, koji smo nakratko prekinuli misleći da nam neće trebati dodatna finansijska sredstva, i dalje držimo otvorimo. Zato molimo sve ljude dobre volje da nastave akciju i pomognu Farisu da se u potpunosti izliječi. 

Unaprijed zahvalni roditelji!”

About redakcija novina

Scroll To Top