Aktuelno
You are here: Home / Kalesija / Načelnik u Gornjim Vukovijama: Mještani kazali da su problem kanalizacija i voda

Načelnik u Gornjim Vukovijama: Mještani kazali da su problem kanalizacija i voda

U okviru obilaska mjesnih zajednica na području Kalesije načelnik Sead Džafić sa saradnicima danas je obišao MZ Gornje Vukovije, gdje je sa mještanima, ali predstavnicima razgovarao o problemima sa kojima se susreću godinama.

“Ja sam obećao da će sve MZ na području Kalesije imati ravnomjeran razvoj, mještani Vukovija su kazali da imaju problem sa vodosnabdijevanjem te sa kanalizacionom mrežom. Rekao sam da ćemo sve uraditi da te probleme rješimo zajedničkim snagama za bolje svih nas”, kazao je za NEON Televiziju načelnik Sead Džafić.

g_vukovije3

Sada je zaista nebitno ko kojoj političkoj opciji pripada, ja želim da svi zajendo radimo i da građanima bude bolje. Ja očekujem naravno da se predstavnici MZ Gornje Vukovije aktivnije uključe i kada bude javna rasprava o Budžetu za 2017.godinu kako bi zaista se tu uvrstili prioritetni projekti za ovu MZ.

g_vukovije1

Prisutni nisu skrivali oduševljenje ovim načinom komuniciranja sa načelnikom ističući da je ovo prvi put da načelnik želi da od građana sazna šta je to što je njima potrebno.

 

About redakcija novina

Scroll To Top