Utorak , 30. Aprila 2024.

I „Hankom turs“ nagrađuje „Kalesijske šampione znanja“  

Nakon načelnika Seada Džafića i Asmira Mešića, „Kalesijske šampione znanja“ nagradit će i kalesijska prevoznička firma „Hankom turs“. Naime, svaki ovogodišnji dobitnik priznanja „Kalesijski šampion znanja 2017“ dobit će popust od 50 posto za pokaznu kartu za dva mjeseca (septembar i oktobar). O načinu realizacije ove nagrade, dobtinici priznanja će biti blagovremeno obaviješteni.

Asocijacija za kreiranje i razvoj pozitivnih vrijednosti „Proaktiva”- Općinski tim Kalesija, koja je organizator manifestacije „Kalesijski šampioni znanja“, zahvaljuje se i menadžmentu firme „Hankom turs“ za ovu vrijednu donaciju.

Pokrovitelji manifestacije su Općina Kalesija i općinski načelnik Sead Džafić, a glavni partner „Proaktivi“ u realizaciji projekta „Kalesijski šampioni znanja“ je JU BKC „Alija Izetbegović“ Kalesija. Partneri su još i CNS – Centar za napredne studije Sarajevo, Medžlis IZ Kalesija, BZK Preporod, MZ Kalesija centar, Svjetska asocijacija muslimanske omladine NEDWA, Cildren unchained e.v. Ulm, UG Korak i Neon Solucije. Ovogodišnja manifestacija „Kalesijski šampioni znanja 2017“ održat će se 13. juna, sa početkom u 14,00 sati.

hankom

Također pogledajte

“Mladost” i “Sloga” u ovom kolu bez bodova

Današnjim utakmicama kompletirano je 23. kolo Drugelige FBiH grupa Sjever. “Mladost” poražena od prvoplasirane ekipe …