Srijeda , 23. Oktobra 2024.
Svlačionica nakon Japanaca

BKC Kalesija: Daje se na znanje političkim subjektima, ugledajte se na Japance

Svlačionica nakon Japanaca
Svlačionica nakon Japanaca

Danas, 7. septembra 2018, godine i zvanično je počela predizborna kampanja. Neke od političkih stranaka već su podnijele zahtjev za ustupanje sale BKC-a za održavanje predizbornih skupova. Odmah da kažemo da niti jedna stranka neće dobiti prostor na korištenje ako prethodno ne uplati novac za korištenje sale. Salu neće dobiti ni stranke koje imaju neizmirene račune od ranije. Te stranke će morati prvo da izmire prethodni dug, a tek potom da uplate za novi termin u sali BKC-a.

Pozivamo stranke da što prije rezervišu termin u BKC-u. Ukoliko dvije stranke budu zatražile korištenje sale istog dana, u istom terminu, prednost će imati stranka koja ranije uputi zahtjev i potpiše ugovor sa JU BKC „Alija Izetbegović“ Kalesija.

Cijena korištenja sale u BKC-u je 200,00 KM za jedan sat vremena. Za svaki naredni sat vremena plaća se dodatnih 50 KM.

I još jedna važna napomena, stranke su dužne da nakon održanog skupa ostave čistu salu iza sebe. Onakvu kakvu su je i zatekli pri ulasku. Ugledajte se na Japance, na njihove igrače i navijače, koji su na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, nakon utakmice iza sebe čistili papiriće i sve ostalo i na tribinama i u svlačionicama. Poslije svakog skupa u sali, mi ćemo fotografisati salu i objaviti fotografiju u medijima. Neka birači vide koliko držite do reda i čistoće.

Hvala za razumijevanje!

 

JU BKC „Alija Izetbegović“ Kalesija

Također pogledajte

Dojava o postavljenoj bombi u školama i PS Kalesija uznemirila javnost, riječ je o lažnim prijavama

U utorak, 22.10.2024. godine, oko 15,00 sati putem telefona PS Kalesija je zaprimila prijavu, od …