Utorak , 30. Aprila 2024.

Miljanovci žele pobjedu doktora Osmanovića

Na predizbornim skupovima u Zatesu i Miljanovcima građani su bez dileme poručili da će na prijevremnim izborima za načelnika općine Kalesija svoj glas pokloniti
doktoru Muhamedu Osmanoviću.

miljMještanima Miljanovaca su se, u prepunom holu područne škole, obratili: Dževad Hadžić, predsjednik OO SDP-a Kalesija i poslanik SDP-a u Skupštini TK-a i doktor Muhamed Osmanović, kandidat za nečelnika općine Kalesija.

Dževad Hadžić je u svom obraćanju zatražio od građana Miljanovaca da iskoriste vrijeme do izbora i da neodlučenim komšijama ukažu na jasnu razliku između dva kandidata za načelnika. Hadžić je posebno istakao da samo doktor Osmanović može biti načelnik svih građana, jer iza njega stoje građani željni pravde i poštenja.Dodao je da Osmanovićev protukandidat ima obaveze prema drugima, koji su mu obezbijedili kandidaturu i koje bi morao ispoštovati, u slučaju pobjede. Dževad Hadžić je još rekao da Nedžad Džafić ne može ponuditi ništa novo, jer je kao dugogodišnji predsjednik stranke i predsjedavajući vijeća najodgovorniji za narušene odnose među ljudima i loše stanje u Kalesiji.

Savjet za informisanje SDP Kalesija

Također pogledajte

“Mladost” i “Sloga” u ovom kolu bez bodova

Današnjim utakmicama kompletirano je 23. kolo Drugelige FBiH grupa Sjever. “Mladost” poražena od prvoplasirane ekipe …