Aktuelno
You are here: Home / Crna hronika / Vijećnik Mujo Mujkić prijavio prijetnje smrću

Vijećnik Mujo Mujkić prijavio prijetnje smrću

Vijećnik Mujo Mujkić danas oko 17:00 sati PS Kalesija prijavio je prijetnje koje su mu upućene putem facebook-a u kojima stoji da će biti “likvidiran”mujo1-300x188, odnosno da će odletjeti u zrak.

“Da istina je da sam danas u PS Kalesija prijavio Hairu Jahić – Bajrić koja mi je putem facebook-a uputila prijetnje, a sumnjam da iza svega stoje politički naručioci”, govori nam Mujkić.

Naime, Haira je na svom profilu komentarišući izjavu Mujkića u kojoj kao Klub za bolju Kalesiju ističe da će tražiti nove prostorije kako ga sleduje kao parlamentarnu stranku i da će tražiti podjelu komisija s obzirom da ne djeluju u sklopu Kluba SDA, napisala da će ukoliko se to desi “neko odletiti u zrak”.

Povodom prijetnji, kontaktirali smo i Hairu Jahić- Bajrić koja nam je kazala da njene izjave nemaju nikakve veze sa politikom i da se ona zalaže samo za svoje Udruženje koje okuplja majke, sestre i žene oboljele od karcinoma.

O svemu ovome ćemo razgovarati kada dođem u moju Kalesiju, kazala nam je Jahić.

prijetnja

Kako NTV saznaje o ovome će se raspravljati i na sjednici OV Kalesija s obzirom da je riječ o vijećniku te da je cijeli slučaj prijavljen policiji, koja je sada na potezu kada je u pitanju ova prijava.

 

About redakcija novina

Scroll To Top